Η Ινδονησία αγόρασε 6 FREMM και 2 Maestrale από την Ιταλία για 5 δισ. ευρώ

Η Ινδονησία αγόρασε 6 FREMM και 2 Maestrale από την Ιταλία για 5 δισ. ευρώ

Ακόμα μια μεγάλη εξαγωγική επιτυχία για την ιταλική Fincantieri αλλά όπως φαίνεται και μια πολύ καλή συμφωνία από το υπουργείο Άμυνας της Ινδονησίας που υπέγραψε με την εταιρεία συμβόλαιο, και ανακοίνωσε την αγορά έξι νέων φρεγατών Fremm-ΙΤ, τον εκσυγχρονισμό και πώληση δύο φρεγατών Maestrale του ιταλικού ναυτικού (ως ενδιάμεση λύση) καθώς και συναφή εξοπλισμό υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Ο εκσυγχρονισμός των Maestrale πάντως θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Η Fincantieri θα αγοράσει τις φρεγάτες μόλις αποσυρθούν από το ιταλικό Ναυτικό.

Και εδώ έρχεται η βόμβα καθώς για όλο το πρόγραμμα τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν για κόστος συμβολαίου στα 4-5 δισ.ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.