ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ταινία η ζωή των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία

Ταινία η ζωή των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία

Με το θέμα του νέου κύματος Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, καταπιάνεται η ταινία «Dream of a Shadow» και είναι αυστραλιανή παραγωγή. Γυρίσματα της ταινίας (που ίσως γίνει και τηλεοπτική σειρά) έγιναν και στην Αθήνα, ενώ θα ολοκληρωθούν τον ερχόμενο μήνα στη Μελβούρνη.

Πρωταγωνιστής είναι ο Σπύρος Χελιώτης, ο οποίος μετανάστευσε πριν ενάμιση χρόνο στη Μελβούρνη και συμπρωταγωνιστής του ο Νικήτας Μπάλλας, από τη Μελβούρνη.

Οι δύο φίλοι έγραψαν μαζί το σενάριο, εμπνευσμένοι από τις εμπειρίες των νεοφερμένων συμπατριωτών μας στην Αυστραλία. Της ταίνιας είχε προηγηθεί τηλεοπτική σειρά.

Τη σκηνοθεσία στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Μαρίνα Λεοντάρη, η οποία είναι επίσης και συμπαραγωγός. Στο ελληνικό καστ συμμετέχουν η Ιωάννα Πηλιχού, η Σάννυ Χατζηαργύρη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Βασίλης Παλαιολόγος, o Ντίνος Καρύδης, ο Κώστας Αρζόγλου και η γνωστή παρουσιάστρια/μοντέλο Μαρία Λουΐζα-Βούρου στο ντεμπούτο της ως ηθοποιού.

Επίσης, συμμετέχουν ο Αλέξανδρος Λασκαρίδης, ο Αλέξης Κατερίνης και ο Δημήτρης Γκόλας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.