‘Ελληνας ιατροδικαστής για Κ.Κατσίφα: «Ήταν γαλήνιος & χαμογελαστός – Είχε ανοικτά τα χέρια όταν τον σκότωσαν»

‘Ελληνας ιατροδικαστής για Κ.Κατσίφα: «Ήταν γαλήνιος & χαμογελαστός – Είχε ανοικτά τα χέρια όταν τον σκότωσαν»

Συγκλονιστική είναι μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τη σορό του 35χρονου ομογενούς.

«Τόσα χρόνια στην καριέρα μου δεν έχω ξαναδεί ένα τέτοιο γαλήνιο και χαμογελαστό πρόσωπο. Πέθανε ευτυχισμένος Η αίσθησή μου είναι ότι άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”» είπε ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Στο κεντρικό νεκροτομείο Τιράνων βρίσκεται από την Τρίτη η σορός του Κωσταντινάτου Κατσίφα.

Συγκεκριμένα, οι αλβανικές αρχές κρατούν τον νεκρό με το πρόσχημα μιας δεύτερης νεκροψίας, ενώ από την πλευρά της η οικογένεια κάνει λόγο για περίεργη στάση των αλβανικών αρχών και καταγγέλλει ότι έχουν χαθεί στοιχεία.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε πως ο Ελληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του 35χρονου ομογενή για 5 λεπτά, διαπιστώνοντας ότι έχουν χαθεί στοιχεία καθώς το πτώμα είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν συρραφεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ανέφερε πως «αν συρράψουμε αυτά τα τραύματα προφανώς αλλοιώνουμε τα στοιχεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.