ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα Τίρανα ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παραλαβή της σορού του

Στα Τίρανα ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την παραλαβή της σορού του

Στα Τίρανα μεταβαίνει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Γιάννης, προκειμένου να παραλάβει τη σορό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η κηδεία του 32χρονου αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παρέμβαση από τον Αλβανό πρόεδρο

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ανταποκρίθηκε στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες και παρενέβη για να παραδοθεί η σορός.

Ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ώστε να γίνει η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας από το βράδυ της Δευτέρας.

Στην Εισαγγελία Βαρεών Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων απ’ το επιτελείο του Προέδρου στην Γενική Εισαγγελία του Κράτους με την Γενική Εισαγγελέα Άρτα Μάρκου και με την συμμετοχή της Προϊστάμενης της Εισαγγελίας Ντονίκα Πρέλια.

Η συνάντηση των συμβούλων του Προέδρου έληξε με τη δέσμευση πως θα υπογραφεί το πρωτόκολλο αποδέσμευσης από το νεκροτομείο των Τιράνων και η σορός θα παραδοθεί στην οικογένεια για να γίνει η κηδεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.