ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια

Δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην ελληνική πρεσβεία στη Σόφια

“Το ίδιο το ιστορικό γεγονός της Ελληνικής Επανάστασης αποτελεί φωτεινό και παντοτινό παράδειγμα του τι μπορεί να κατορθώσει ένας λαός όταν είναι ενωμένος, όταν αγωνίζεται με ομόνοια και ομοψυχία και είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του.  

Πρόκειται για ιερή παρακαταθήκη και διαχρονική πηγή έμπνευσης προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της τρέχουσας συγκυρίας. Πηγή έμπνευσης όχι μόνο για τους σημερινούς Έλληνες, αλλά και για τους Βούλγαρους και κάθε άλλο λαό στον κόσμο που καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις ιστορικών διαστάσεων”.

Τα παραπάνω τόνισε ο Έλληνας πρέσβης στη Σόφια Θρασύβουλος Σταματόπουλος στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της ελληνικής πρεσβείας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

“Όπως ανέφερα πρωτύτερα, η σημερινή επέτειος δεν ανήκει μόνο στην Ελλάδα, στο κράτος που ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία, αλλά σε όλο τον ελληνισμό, απανταχού της γης. Γι’αυτό και η σκέψη μας τις κρίσιμες αυτές ώρες βρίσκεται στους αδελφούς μας στην Κύπρο που δίνουν μια πολύ δύσκολη μάχη” είπε ο κ.

Σταματόπουλος, κατά τη σύντομη ομιλία του στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας, αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, κορυφαίοι Βούλγαροι διανοούμενοι και μέλη του διπλωματικού σώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.