Πρόεδρος κοινότητας Ροδόπολης – Β.Κλεφτάκης: «Για μένα είναι εμπρησμός – Ολοσχερώς έχει καεί μόνο ένα σπίτι»

Πρόεδρος κοινότητας Ροδόπολης – Β.Κλεφτάκης: «Για μένα είναι εμπρησμός – Ολοσχερώς έχει καεί μόνο ένα σπίτι»

Ο πρόεδρος της κοινότητας της Ροδόπολης, Βασίλης Κλεφτάκης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σήμερα Τετάρτη, ανέφερε πως περίπου 15 με 20 νεόκτιστα κτίρια υπέστησαν ζημιές από την φωτιά στην Ροδόπολη.

«Ολοσχερώς, έχει καεί μόνο ένα σπίτι» πρόσθεσε.

Σήμερα, όπως είπε, θα ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών σε σπίτια και κτίρια. «Θα ζητήσουμε από την πολιτεία να μεριμνήσει. Εάν κάποιο από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές είναι με δάνειο, να πάει πιο πίσω το δάνειο» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κλεφτάκη, κάποια από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές, οι ιδιοκτήτες τους λείπουν διακοπές.

Τέλος, ο πρόεδρος υποστήριξε ότι η φωτιά προέκυψε από εμπρησμό. «Η φωτιά ξεκίνησε πιο ψηλά. Από μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκαν εκρήξεις από γκαζάκια. Για μένα είναι εμπρησμός. Είμαστε στον στόχο για 4η – 5η φορά. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα υπήρχαν 4-5 μικροεστίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.