ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κάτοικος Αρκαλοχωρίου: «Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους – Έκλαιγε και ούρλιαζε»

Κάτοικος Αρκαλοχωρίου: «Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους – Έκλαιγε και ούρλιαζε»

Ένας πραγματικός πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στην Κρήτη, και κυρίως στο Ηράκλειο, εξαιτίας του μεγάλου σεισμού που «χτύπησε» το νησί.

Στην ΕΡΤ μίλησε μία κάτοικος του Αρκαλοχωρίου, η οποία περιέγραψε τις εικόνες που επικράτησαν στην περιοχή, την στιγμή της ισχυρότατης δόνησης.

Όπως ανέφερε, «οι κάτοικοι έκλαιγαν και ουρλιάζανε» ενώ τόνισε πως έκλεισαν τράπεζες και σχολεία.

«Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους, έκλαιγε και ούρλιαζε. Έκλεισαν τράπεζες και σχολεία. Έχει καταρρεύσει ένα εκκλησάκι η Αγία Φωτεινή ενώ άκουσα και για τον Προφήτη Ηλία».

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, έπεσαν τζάμια, μάρμαρα και σοβάδες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2UuqaJIciLY&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

«Βγήκα έξω μαζί με τον κόσμο. Ήμουν μέσα στο καφενείο, έπεφταν ντουλάπια στη μέση του μαγαζιού. Ήταν πολύ δυνατός ο σεισμός.»

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Δήμαρχος Βιάνου Νίκος Σταυρακάκης, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν ζημιές στο Αρκαλοχώρι ενώ περιέγραψε την στιγμή του σεισμού την ώρα που οδηγούσε:

«Οδηγούσα την ώρα του σεισμού. Ένιωσα εν κινήσει τα λάστιχα να “φεύγουν”. Μου έφυγε το αυτοκίνητο, έχασα το χρώμα μου. Ευτυχώς που ήταν φαρδύς ο δρόμος».

Επισήμανε ότι στη Βιάνο δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρές ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας αρτοποιός στο Αρκαλοχώρι, περιέγραψε στην ΕΡΤ ότι πρώτα άκουσε το βουητό και μετά το κούνημα από τον σεισμό. «Ήμουν μέσα στο εργαστήριο, άκουσα πρώτα το βουητό και μετά το κούνημα. Όπως όλος ο κόσμος, έχω βγει και εγώ στον δρόμο. Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν ζημιές σε σπίτια για να μπει ο κόσμος μέσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.