Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Αριστοτέλους (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε γνωστό καφέ-μπαρ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ξέσπασε περίπου στις 13.30, στον χώρο εξαερισμού του καταστήματος που βρίσκεται στον ημιόροφο, υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση με την πυροσβεστική να σπεύδει με τρία οχήματα και οκτώ άτομα προσωπικό και να θέτει την φωτιά υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ όσο και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ χωρίς να έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.