ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ειδοποίηση από το 112 και στα Ιωάννινα

Ειδοποίηση από το 112 και στα Ιωάννινα

Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα αρχίσει από σήμερα το βράδυ και σταδιακά θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας

Μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, οι κάτοικοι των Ιωαννίνων έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα ειδοποίηση από το 112 για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να «χτυπήσουν» τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Στο μήνυμα καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα αρχίσει από σήμερα το βράδυ και σταδιακά θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Κύρια χαρακτηριστικά της οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις, καθώς και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους, η ένταση των οποίων θα φτάσει και τα 9 μποφόρ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από σήμερα το βράδυ καταιγίδες θα «χτυπήσουν» τα νησιά του Βορείου Ιονίου και τις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου, ενώ αύριο Πέμπτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία και η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.