ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Λάρισα – Έκλεισαν δρόμοι και πλημμύρισαν καλλιέργειες

Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στην Λάρισα – Έκλεισαν δρόμοι και πλημμύρισαν καλλιέργειες

Δύσκολη νύχτα η χθεσινή για την Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας, καθώς δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο Δήμο Αγίας.

Τα φαινόμενα τις προηγούμενες ώρες ήταν έντονα, με τους κατοίκους στην κοινότητα Καρίτσα να μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγχρόνως, αρκετές περιοχές ήρθαν αντιμέτωπες με πλημμυρικά φαινόμενα

Ο παραλιακός δρόμος Βελίκα – Παλιουργιά – Κουτσουπιά έκλεισε για περίπου τρεις ώρες λόγω των φερτών υλικών που κατέβασε η βροχή από τους ορεινούς όγκους, ενώ επίσης οι ιρλανδικές διαβάσεις (εκεί που διασταυρώνονται δρόμοι με χειμάρρους) σε πολλές περιπτώσεις έγιναν αδιάβατες, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Εκτεταμένες ζημιές, σύμφωνα με το onlarisa.gr, έχουν προκληθεί και σε μεγάλο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου. Οι περισσότεροι δρόμοι είναι πλέον απροσπέλαστοι ενώ πλημμύρισαν και καλλιέργειες καστανιάς.

Η κυκλοφορία στο παραλιακό μέτωπο έχει πλέον αποκατασταθεί ωστόσο η δημοτική αρχή συστήνει στους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι ιθύνοντες έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.