ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χώρα σε lockdown – Μήνυμα του «112» σε Αθηναίους: «Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση θα έχει χιόνι» (φώτο)

Έκτακτο μήνυμα του «112»

Χώρα σε lockdown – Μήνυμα του «112» σε Αθηναίους: «Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση θα έχει χιόνι» (φώτο)

Η Πολιτική Προστασία έστειλε μέσω του «112» μήνυμα στους Αθηναίους πολίτες καλώντας τους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Το μήνυμα προειδοποιεί για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή τις επόμενες ώρες. Καλεί τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Είναι η πλήρης επιβεβαίωση -γι’ ακόμη μια φορά- ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κάθε καταστροφή… με lockdown! Έτσι όπως έκανε και με την κακοκαιρία «Μήδεια», κάνει και με την κακοκαιρία «Ελπίς» και στο τέλος βλέπουμε να κάνουμε lockdown μια φορά τον χρόνο για το «καλό του κλίματος».

Νωρίτερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, πρότεινε στους πολίτες (κυρίως στους ηλικιωμένους) να μην βγαίνουν αυτές τις ημέρες από τα σπίτια τους γιατί… μπορεί να χτυπήσουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μείνετε σπίτια σας γιατί γεμίζουν οι ορθοπεδικές κλινικές», είπε χαρακτηριστικά η Μ.Παγώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.