Απίστευτες σκηνές σε ένα ευρωπαϊκό κράτος...

Μια πραγματική τραγωδία ζουν χιλιάδες οδηγοί, οι οποίοι κλείνουν πλέον 20 ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους στο κέντρο της Αθήνας!

Η Κατεχάκη παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα. Με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που απεγκλωβίζονται από την Αττική Οδό να εγκλωβίζονται εκ νέου στις γύρω οδούς, όπως και η Χαλανδρίου.

Ήρωες υγειονομικοί, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τα πόδια στα δημόσια νοσοκομεία, διότι απλούστατα δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν.

Οι πιο τυχεροί, απεγκλωβίστηκαν από την Βάρης – Κορωπίου, για να φτάσουν μέσω Βουλιαγμένης στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί να κατευθυνθούν προς Μεσογείων!

Μιλάμε για την απόλυτη κατάρρευση του επιτελικού κράτους.

Εικόνες χάους σε Μεσογείων και Αττική Οδό

Ξημέρωσε… χάος στην Αττική από τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίδα». Χιλιάδες αυτοκίνητα έμειναν ακινητοποιημένα σε όλο το λεκανοπέδιο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι οδηγοί και οι επιβάτες τους έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες μέσα σε αυτά.

Αυτοκίνητα παρατημένα στη μέση του δρόμου, και χιόνι που έχει συσσωρευτεί κάνουν σχεδόν αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων, η οποία πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κάποιος που θα βρεθεί σήμερα (24.01.2022) σε Μεσογείων και Αττική Οδό, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αττική.

Στη άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων, λίγο πριν την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, η κατάσταση είναι ενδεικτική του χάους που επικρατεί στους δρόμους. «Είμαι δύο 24ωρα σχεδόν που δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα προβλήματα είναι από το Νομισματοκοπείο και πάνω. Ρίχνουμε αλάτι», είπε στο MEGA οδηγός εκχιονιστικού που επιχειρεί στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στο τούνελ, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος δεν έχει καμία ενημέρωση για το που να πάει. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και φεύγουν πεζοί, προσπαθώντας να σωθούν.