ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το απόλυτο «χάος» σε Μεσογείων και Αττική Οδό – Παρατημένα αυτοκίνητα μέσα στα χιόνια (βίντεο)

«Μας είπαν να βγούμε από όπου βολευόμαστε»

Το απόλυτο «χάος» σε Μεσογείων και Αττική Οδό – Παρατημένα αυτοκίνητα μέσα στα χιόνια (βίντεο)

Το απόλυτο «χάος» επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου, καθώς όποιος βρεθεί σήμερα σε Μεσογείων και Αττική Οδό, σχεδόν ένα 24ωρο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Αττική, αυτό που θα αντικρίσει είναι αυτοκίνητα παρατημένα στη μέση του δρόμου, και χιόνι που έχει συσσωρευτεί.

Στη άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων, λίγο πριν την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, η κατάσταση είναι ενδεικτική του χάους που επικρατεί στους δρόμους.

«Είμαι δύο 24ωρα σχεδόν που δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα προβλήματα είναι από το Νομισματοκοπείο και πάνω. Ρίχνουμε αλάτι», είπε ο οδηγός εκχιονιστικού που επιχειρεί στο σημείο.

Την ίδια ώρα στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στο τούνελ, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος δεν έχει καμία ενημέρωση για το που να πάει. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, δεν είναι λίγοι αυτοί που εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και φεύγουν πεζοί, προσπαθώντας να σωθούν.

«Μας είπαν να βγούμε από όπου βολευόμαστε»

Για τις ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας που πέρασε μέσα στο κρύο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή o Αντώνης Κάρδαλης, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί από την περιφερειακή Υμηττού. «Στη Μεσογείων μετά την Αγία Παρασκευή υπάρχει εγκλωβισμένος κόσμος», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Έφτασα στη Ραφήνα 6.20 το πρωί. Ήμουν στην Αττική Οδό από τις 11 το πρωί εχθές, μέχρι τις 5 το πρωί σήμερα. Τους ρώτησα πριν μπω στην Αττική Οδό αν είναι ανοιχτή, και μου είπαν να προχωρήσω. Κατά τις 11 το βράδυ μας είπαν να κάνουμε στην άκρη τα αυτοκίνητα για να περάσει εκχιονιστικό. Όμως είχαν διπλώσει 4 νταλίκες μπροστά και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Εγώ προσωπικά δεν πήρα από κανέναν νερό ή κάτι, είχα ευτυχώς νερό μαζί μου», είπε ο Αντώνης Κάρδαλης.

Και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι μπήκαν στην Αττική Οδό για να πάνε γρήγορα σπίτι τους, αλλά εκεί ήταν χειρότερα. Μας είπαν να βγούμε από όπου βολευόμαστε. Εγώ έφυγα από το Δαχτυλίδι. Στη Μεσογείων μετά την Αγία Παρασκευή υπάρχει εγκλωβισμένος κόσμος. Στη Μαραθώνος μέχρι την Παλλήνη δεν πάει εύκολα το αμάξι χωρίς αλυσίδες. Εγώ ήμουν χωρίς αλυσίδες. Μπορούν να ξεφουσκώσουν λίγο τα λάστιχα για να πατήσουν πιο καλά στο χιόνι. Εγώ αυτό έκανα και πήγα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.