«Όλα λειτουργούν κανονικά το κράτος, η Αττική Οδός, μόνο εμεί φταίμε»

Ένα πρωτόγνωρο «χάος» επικρατεί στην Αττική Οδό, καθώς εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι και «βυθισμένοι» μέσα στο χιόνι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ένας οδηγός ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φορτηγό του στην Αττική Οδό από τις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, μπήκε στην Αττική Οδό από την είσοδο Αχαρνών και βρίσκεται λίγο μετά τα διόδια της Κηφισίας, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, ενώ πλήρωσε κανονικά, χωρίς κανείς να του πει να μην μπει.

«Εμείς φταίμε, που είμαστε άχρηστοι, ανίκανοι και δεν ξέρουμε να οδηγούμε. Όλα λειτουργούν κανονικά το κράτος, η Αττική Οδός, μόνο εμεί φταίμε. Εμείς έχουμε ευθύνη», είπε απαντώντας στο «τι φταίει».

Απάντησε επίσης ότι, δεν του μοιράστηκε τροφή ή νερό. «Στο μηδέν, ένας φαντάρος πέρασε και μου έδωσε μια χούφτα σταφίδες», είπε.

Όσο για το αν έχουν οι οδηγοί στο σημείο κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει στη συνέχεια, είπε πως «δεν μου είπε κανείς τίποτα. Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση από κανέναν. Μεταξύ μας λέμε αυτά που θεωρούμε με βάση αυτά που βλέπουμε γύρω μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά, τέλος, με το αν έγιναν κινήσεις απεγκλωβισμού των βαρέων οχημάτων, απάντησε πως «έγιναν κινήσεις για να βγουν αυτοκίνητα ΙΧ».