ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι και γιατί αποκρύπτουν οι κυβερνητικοί: Πολλά οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Μεσογείων (φώτο)

Γιατί ασχολούνται μόνο με την Αττική Οδό

Τι και γιατί αποκρύπτουν οι κυβερνητικοί: Πολλά οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Μεσογείων (φώτο)

Το μπάχαλο στην Αττική Οδό έληξε, η κυβέρνηση έφτασε σε συμφωνία με την εταιρεία για να δοθούν 2.000 ευρώ ανά όχημα που εγκλωβίστηκε και πλέον όλος ο φιλοκυβερνητικός Τύπος προχώρησε στην επόμενη μέρα.

Όμως το πρωί της Τετάρτης πολλά αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Μεσογείων και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους! Στις παρακάτω φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό πως οι οδηγοί πολλών οχημάτων στη Λεωφόρο Μεσογείων, μην αντέχοντας την αναμονή στον χιονιά και στον παγετό, τα έχουν εγκαταλείψει με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται σταδιακά.

Ο λόγος που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αττική Οδό είναι απλούστατος: Για το μπάχαλο στην Αττική Οδό έχει σε μεγάλο βαθμό ευθύνη η εταιρεία και όχι η κυβέρνηση. Δηλαδή ήταν ευθύνη της εταιρείας να μην εγκλωβιστούν τα οχήματα, οι ευθύνες της κυβέρνησης αφορούν κυρίως στην καθυστερημένη της αντίδραση σε ότι αφορά τον απεγκλωβισμό των οδηγών, αλλά και στον έλεγχο της εταιρείας, ο οποίος ήταν ανύπαρκτος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=22lPD438zLI&feature=emb_title

Όπως σας αποκαλύψαμε στο pronews.gr οι λόγοι που οι επιθέσεις των κυβερνητικών έμειναν στην Αττική Οδό έχουν να κάνουν με μπίζνα:

  1. Γιατί έχει ζητήσει αποζημίωση 75 εκατομμυρίων ευρώ.

  2. Γιατί λήγει το συμβόλαιο και θα υπάρξει διεθνής διαγωνισμός για την ανάληψη της Αττικής Οδού και η κυβέρνηση θέλει να αναλάβει μια φιλική προς αυτήν κοινοπραξία.

Αντιθέτως στην Μεσογείων και στις άλλες οδούς της Αθήνας η ευθύνη είναι αποκλειστικά της Περιφέρειας Αττικής και άρα της κυβέρνησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.