ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συναγερμός στη Πυροσβεστική – Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν στη Μεσσηνία

Συναγερμός στη Πυροσβεστική – Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν στη Μεσσηνία

Πυρκαγιές ξέσπασαν πριν από λίγη ώρα στη Μεσσηνία.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν εδώ και λίγη ώρα, πυροσβέστες στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας όπου έχουν ξεσπάσει δυο πύρινα μέτωπα. Η μια φωτιά μαίνεται σε χωματερή κοντά στο Ζευγολατιό και η άλλη κοντά στο χωριό Χριστοφιλαϊκά και είναι ορατή από την Εθνική Οδό. Στην περιοχή συνδράμουν και εναέρια μέσα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δίνει μάχη για να περιορίσει αρχικά τις πυρκαγιές χωρίς να επεκταθούν και να απειλήσουν κατοικημένες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου, βρίσκονται σε επιφυλακή έξι περιφέρειες της χώρας, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων)
  • Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου (Λήμνος, Λέσβος, Χίος)
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία)
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία, Σκύρος)
  • Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία)
  • Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Έβρος, Σαμοθράκη)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.