ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ύφεση η φωτιά στον Βύρωνα, συνεχίζεται η κατάσβεση στα Τουρκοβούνια – Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές

Σε ύφεση η φωτιά στον Βύρωνα, συνεχίζεται η κατάσβεση στα Τουρκοβούνια – Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές

Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βύρωνα, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης. Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στα Τουρκοβούνια.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βύρωνα είναι σε ύφεση και οριοθετημένη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Παράλληλα, συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στα Τουρκοβούνια, η οποία, πάντως, δεν ανησυχεί την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά στον Βύρωνα εκδηλώθηκε νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης, σε δασική περιοχή, κοντά στο Θέατρο Βράχων. Άμεσα, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Επί τόπου έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ο δήμαρχος Βύρωνα, κ. Καταπώδης, δήλωσε ότι η φωτιά είναι «υπό έλεγχο» και δεν απειλεί σπίτια.

Σημειώνεται ότι κλειστοί είναι ορισμένοι δρόμοι στον Βύρωνα λόγω της φωτιάς. Συγκεκριμένα, κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Καραολή και Δημητρίου από την Φορμίωνος, καθώς και η οδός Γρανικού από τη Λεωφόρο Καρέα.

​Ο καπνός από τη φωτιά στον Βύρωνα ήταν ορατός από πολλές περιοχές της Αθήνας, με χρήστες να αναρτούν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

https://twitter.com/kata_kaimeni/status/1166651463864598528

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, πυρκαγιά ξέσπασε και στα Τουρκοβούνια, στο Γαλάτσι. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα. Για την κατάσβεση επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.