ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ρόδου – Σεισμός και στην Κατερίνη!

Σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ρόδου – Σεισμός και στην Κατερίνη!

Σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης νοτιανατολικά της Ρόδου.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 7:44 το πρωί της Πέμπτης και προέρχεται από απόσταση 470 χλμ, ανατολικά/νοτιοανατολικά της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 37 χλμ νοτιοανατολικά της Ρόδου και είχε εστιακό βάθος 17 χλμ.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός ήταν 5,4 βαθμών Ρίχτερ σε απόσταση περίπου 30 χλμ νοτιοανατολικά της Ρόδου και ειχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός είχε αρκετή διάρκεια.

Λίγη ώρα μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στην Ρόδο, σεισμός σημειώθηκε και στην Πιερία, ο οποίος ήταν 3,7 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σεισμός ήταν 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κατερίνης και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.