ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέοι μετασεισμοί στη Κρήτη μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ

Νέοι μετασεισμοί στη Κρήτη μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ

Δύο μετασεισμοί ακολούθησαν τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε χθες δύο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ταρακουνώντας όλη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά μετά τον σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ακολούθησε ένας μετασεισμός έντασης 3,3 Ρίχτερ ενώ στη 1 παρά δέκα μετά τα μεσάνυχτα στο ίδιο σημείο καταγράφηκε νέος σεισμός έντασης 2,9 Ρίχτερ.

Για μία ακόμα φορά ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και Πρόεδρος του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Ευθύμιος Λέκκας εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε χθες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα βορειοανατολικά της Κρήτης.

Σε δηλώσεις του ο καθηγητής ανέφερε πως ο συγκεκριμένος σεισμός δεν συνδέεται με τους υπόλοιπους που καταγράφηκαν δυτικά της Κρήτης ενώ παράλληλα τόνισε πως όλοι οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε ένταση 5,3 Ρίχτερ ενώ το επίκεντρο βρισκόταν βορειοανατολικά της Κρήτης και συγκεκριμένα λίγο πιο πάνω από το Παλαίκαστρο Σητείας με εστιακό βάθος 32,7 χιλιόμετρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.