ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φωτιά σε εργοστάσιο: Δείτε από ψηλά το τοξικό νέφος που κάλυψε την Κόρινθο (βίντεο)

Φωτιά σε εργοστάσιο: Δείτε από ψηλά το τοξικό νέφος που κάλυψε την Κόρινθο (βίντεο)

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Μπολάτι.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης και παρ΄όλο που έχει περιοριστεί, δεν έχει σβήσει εντελώς.

Επί τόπου βρίσκονται 16 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου με 32 άνδρες.

Η φωτιά, μετά από τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής, δεν έχει επεκταθεί στις εγκαταστάσεις του κτιρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το γεγονός πως η φωτιά ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης, πυκνοί καπνοί συνέχιζαν να πνίγουν την Κόρινθο και με το πρώτο φως του ηλίου, όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο drone που δημοσίευσε το “Up Stories”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.