ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο άνδρας – Τον δάγκωσε οχιά

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο άνδρας – Τον δάγκωσε οχιά

Μια οχιά δάγκωσε στο πόδι έναν ηλικιωμένο άνδρα σε περιοχή των Τρικάλων, όμως απέφυγε τα χειρότερα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις εννέα το βράδυ της Τετάρτης σε αγροτική τοποθεσία του Κεφαλοβρυσου, με τον άτυχο άνδρα να μεταφέρεται αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που γίνεται γνωστό αυτή την άνοιξη, μετά την επίθεση οχιάς σε άνδρα στους Γόννους Λάρισας.

Η άνοδος της θερμοκρασίας του τελευταίου διαστήματος ξύπνησε φέτος νωρίτερα τα φίδια που κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους σχεδόν σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα ερπετά πού διαβιούν στην πατρίδα μας μόνο η οχιά διαθέτει ισχυρό δηλητήριο που μπορεί να επιφέρει το θάνατο ακόμη και σε ανθρώπους, γι αυτό η προσοχή όσων επισκέπτονται την ύπαιθρο θα πρέπει να είναι μεγάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.