ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Θεολόγο Φθιώτιδας: Είχε δύο μέτωπα μέσα στο δάσος (βίντεο)

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Θεολόγο Φθιώτιδας: Είχε δύο μέτωπα μέσα στο δάσος (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε περιοχή ανάμεσα σε Μαλεσίνα και Θεολόγο στη Λοκρίδα της Φθιώτιδας.

Σαράντα πυροσβέστες με 13 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων όπως επίσης ένα ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη έπεσαν στη μάχη με τη φωτιά και κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο πριν πέσει το σκοτάδι..

Η φωτιά έχει αναπτύξει μέτωπο μέσα σε πευκόφυτη περιοχή και κινούταν προς δύο κατευθύνσεις, ωστόσο παρέμεινε μακριά από τις κατοικημένες περιοχές, ενώ οι δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή είχαν εξ αρχής πάρει μέτρα περιμετρικά, για να μην ξεπεράσει κάποια κρίσιμα σημεία.

«Αυτή την ώρα οι άνεμοι παρουσιάζουν μια ύφεση γεγονός το οποίο επιτρέπει στις δυνάμεις να πλησιάσουν στις φλόγες και να προσπαθήσουν να τις περιορίσουν όσο δύσκολο και αν είναι αυτό» σημείωσε νωρίτερα μες στην ημέρα α Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Καρακάντζας.

Πυροσβεστικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν και από άλλες περιοχές, για να ενισχύσουν αυτές που βρίσκονταν στα δύο μέτωπα, ενώ σκαπτικά μηχανήματα και βυτιοφόρα που διέθεσαν ο δήμος Λοκρών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ζώνες, για να ελέγξουν την πορεία της φωτιάς.

Από τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (16/07), μάλιστα, δόθηκε στην κυκλοφορία και ο επαρχιακός δρόμος Προσκυνάς – Θεολόγος, που είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.