ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φιγαλεία Ηλείας: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Φιγαλεία Ηλείας: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια

Έναν άνδρα συνέλαβαν υπάλληλοι του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη φωτιά που ξέσπασε την Πέμπτη (23/07) στη Φιγαλεία Ηλείας, σε δασική έκταση, σε σημείο δυσπρόσιτο.

Η πυρκαγιά, που δεν απείλησε σπίτια στο Δήμο Ζαχάρως, τέθηκε υπό έλεγχο μετά την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε στο σημείο με 29 πυροσβέστες και έντεκα οχήματα, ενώ επιχείρησε και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και από αέρος συνέδραμε ένα αεροσκάφος με ρίψεις νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.