Τσιόδρας-Χαρδαλιάς για lockdown και sms: «Δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν τέτοια μέτρα τώρα»

Τσιόδρας-Χαρδαλιάς για lockdown και sms: «Δεν υπάρχει λόγος να ληφθούν τέτοια μέτρα τώρα»

Δεν υπάρχει ζήτημα ούτε να για lockdown, ούτε για την επιστροφή των sms για τις μετακινήσεις των πολιτών δήλωσαν τόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και Σωτήρης Τσιόδρας στην έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως δεν υπάρχει ζήτημα να επιστρέψουν τα sms αυτή την ώρα, καθώς η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Πρόσθεσε πως μόνο εάν υπάρξει κάποιο ζήτημα, τότε μία τέτοια απόφαση θα ληφθεί για τις ομάδες ανθρώπων που θα πρέπει να προστατευθούν, ωστόσο τόνισε με κάθε τρόπο πως ένα τέτοιο μέτρο δεν εξετάζεται τώρα.

Παράλληλα πρόσθεσε αναφερόμενος σε πιθανότητα lockdown ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση, όπως είπε και ο πρωθυπουργός η χώρα να μπει σε γενικό lockdown. Ωστόσο αν αυτό κριθεί αναγκαίο σε τοπικό επίπεδο για να προστατευθούν πολίτες, τότε θα κριθεί σε συνεννόηση πάντα με τους ειδικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχει το λόγο πήρε ο Σωτήρης Τσίοδρας και ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι η κατάσταση στη χώρα δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να συζητείται περιορισμός στις μετακινήσεις και η επαναφορά των sms. Επιπλέον τόνισε και αυτός από την πλευρά του πως δεν τίθεται κανένα θέμα για lockdown.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.