ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ήθελε να κάνει πρόταση γάμου αλλά έβαλε φωτιά στο σπίτι – Καταστράφηκε ολοσχερώς (φώτο)

Ήθελε να κάνει πρόταση γάμου αλλά έβαλε φωτιά στο σπίτι – Καταστράφηκε ολοσχερώς (φώτο)

Δεν πήγε καλά μία πρόταση γάμου που επιχείρησε να κάνει ένας Βρετανός στην αγαπημένη του, στο Σέφιλντ.

Ο άνδρας άναψε εκατοντάδες κεριά τα οποία τοποθέτησε σε διάφορα σημεία στο διαμέρισμά του, φούσκωσε μπαλόνια και ετοίμασε δύο ποτήρια με κρασί, ενώ περίμενε τη σύντροφό του. Όταν εκείνη έφθασε στο σπίτι, κατέβηκε κάτω για να της ανοίξει, αλλά όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμα εκείνο είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά έσβησε γρήγορα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Η πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά πριν επεκταθεί στα διπλανά διαμερίσματα, έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες, επισημαίνοντας παράλληλα πως περιμένει το προσκλητήριο για το γάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.