ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μεγάλη φωτιά (ξανά) στην Ραφήνα: Εκκενώνεται η Αγία Κυριακή – Προς τη Λούτσα κατευθύνονται οι φλόγες (βίντεο) (upd3)

Μεγάλη φωτιά (ξανά) στην Ραφήνα: Εκκενώνεται η Αγία Κυριακή – Προς τη Λούτσα κατευθύνονται οι φλόγες (βίντεο) (upd3)

(upd 14:29) Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Ραφήνας, και εκκενώνεται η Αγία Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φλόγες κατευθύνονται προς τη Λούτσα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=yVJ5CpPFEbE&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RvN4-QClmtM


(Αρχικό κείμενο 13:45) Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή της Ραφήνας.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:30 στη Ραφήνα, κοντά στο σημείο που κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο, στη διασταύρωση των οδών Αρίωνος και Αγίου Γεωργίου.

Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε οικοπεδικό χώρο και καίει αραιή δασική βλάστηση. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και δύο ελικόπτερα.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα στην Αττική πυρκαγιές στο Νέο Βουτζά αλλά και στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αττική πνέουν ισχυροί άνεμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.