ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεγάλες οι καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλες οι καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, από ειδική επιτροπή του δήμου, η καταγραφή, αποτύπωση και εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα της 12ης Ιανουαρίου.

Ήδη έγιναν 200 επισκέψεις σε κατοικίες στη δημοτική ενότητα Τραϊανούπολης, πραγματοποιήθηκε διανομή εμφιαλωμένων νερών και παρείχαν βοήθεια σε δημότες των οποίων τα σπίτια πλημμύρισαν, συνδράμοντας στον καθαρισμό των σπιτιών από τις λάσπες.

Επίσης διατέθηκαν και διατίθενται από τη σίτιση του Πολυκοινωνικού και για όσο διάστημα χρειαστεί, επιπλέον μερίδες φαγητό σε οικογένειες, οι οικοσυσκευές των οποίων υπέστησαν ζημίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μεγάλος όγκος και η ταχύτητα του νερού, καθώς και ο όγκος των φερτών υλικών, είχαν ως αποτέλεσμα τις θραύσεις των αγωγών. Καταστροφές προκλήθηκαν και στο δρόμο πρόσβασης προς τον υδροταμιευτήρα, οι οποίες, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, καθιστούν την πρόσβαση από δυσχερή έως αδύνατη-επικίνδυνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.