ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Nεκρός επιλοχίας ΕΠΟΠ στην Λέσβο από ιογενή λοίμωξη

Nεκρός επιλοχίας ΕΠΟΠ στην Λέσβο από ιογενή λοίμωξη

Ένας 38χρονος επιλοχίας ΕΠΟΠ, που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Λέσβου, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, το Σάββατο (4/9) από λοίμωξη που είχε υποστεί.

Όπως έγινε γνωστό ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν, αφού εδώ και τρείς με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Τελικά αστυνομικοί που επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού του βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου Επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης δηλαδή νεκρός εδώ και μέρες.

Ο επιλοχίας πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός.

Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός του 38χρονου Επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.