71.500 άνδρες εντάσσονται στις ρωσικές ΕΔ μόνο εφέτος!

71.500 άνδρες εντάσσονται στις ρωσικές ΕΔ μόνο εφέτος!

Συνολικά 11.500 νέους αξιωματικούς θα αποδώσουν οι παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, μόνο εφέτος.

Από αυτούς θα απορροφήσουν τους 10.000 οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ, ενώ οι υπόλοιποι 1.500 θα υπηρετήσουν στον τομέα της στρατηγικής αεράμυνας, της ασφάλεειας και των υπηρσιών πληροφοριών.

Εκτός από αυτούς αναμένεται να προσληφθούν 60.000 εθελοντές με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου υπηρεσίας το οποίο μπορί να ανανεωθεί για άλλες δύο φορές. Για τις θέσεις αυτές οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 200.000

Άλλες 140.000 άνδρες θα προσληφθουν σταδιακά μέχρι το 2016 προκειμένου να κλείσει η “τρύπα” των 200.000 ανδρών που άφησε η πολιτική Σερντιουκόφ (ο προηγούμενος υπουργός Άμυνας): Ενώ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απαιτούν τουλάχιστον 1 εκατ. προσωπικό για να εκτελέσουν τις αποστολές τους (1,2 εκατ. θεωρείται το ιδανικό νούμερο) ο Σερντουκόφ στην αναθεώρηση προέβλεπε ως οροφή τις 800.000 κάτι το οποίο αποδείχθηκε επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.