Μέλος των SEALs έγινε … γυναίκα!

Μέλος των SEALs έγινε … γυναίκα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ενα πρώην μέλος των επίλεκτων SEALs μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας στην επίλεκτη μονάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου!

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Kristen Beck στο βιβλίο του, ύστερα από 20 χρόνια υπηρεσίας στους SEALs και στην περίφημη Team 6 και αφού αποστρατεύθηκε μόλις λίγους μήνες πρίν την δολοφονία του Bin Laden, αποφάσισε να πραγματοποιήσει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Κατά την διάρκεια της καριέρας του ο Beck είχε λάβει μέρος σε 13 επιχειρήσεις και του έχουν απονεμηθεί τα μετάλλια Purple Heart και Bronze Star.

Στο βιβλίο του “Warrior Princess” ο Beck περιγράφει τις εμπειρίες του και την ψυχολογική ανάγκη που είχε πάντοτε για να κάνει αυτή την αλλαγή φύλου. Όπως αναφέρει, για τον ίδιο οι συνάδελφοί του SEALs του ήταν σαν αδέρφια και ποτέ του δεν είχε άλλες σκέψεις γι’αυτούς(;) καθώς δεν το επέτρεπαν οι δύσκολες καταστάσεις στις οποίες βρίσκονταν.

Ο Beck τώρα στοχεύει σε καριέρα δημοσίου προσώπου και ακτιβιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.