Νέα γενική διευθύντρια ορυχείων της ΔΕΗ η Όλγα Κουρίδου

Νέα γενική διευθύντρια ορυχείων της ΔΕΗ η Όλγα Κουρίδου

Η Όλγα Κουρίδου, στέλεχος της ΔΕΗ,αναλαμβάνει γενική διευθύντρια Ορυχείων της επιχείρησης, ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Κουρίδου ειναι διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Διαθέτει 25ετή εμπειρία σε θέματα διοίκησης, οικονομικής διαχείρισης και λειτουργίας των Ορυχείων, καθώς από το 1985 έως το 2010 κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης στα Ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2010 έως το 2014 ήταν η πρώτη γυναίκα Διευθύντρια του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, της μεγαλύτερης Επιχειρησιακής μονάδας της ΔΕΗ.

Από το 2014 έως και τον ορισμό της στη θέση Γενικής Διευθύντριας, ήταν Ειδικό Στέλεχος στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επιχείρησης με αντικείμενο την παρακολούθηση θεμάτων Ορυχείων και Σταθμών Παραγωγής.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμ. Παναγιωτάκης επισημαίνει ότι η νέα Γενική Διευθύντρια Ορυχείων, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η επιχείρηση διαθέτει εξαιρετικά στελέχη και μάλιστα μοναδικής εμπειρίας για τη χώρα μας και όχι μόνο. «Τέτοια στελέχη, χάρη στην επαγγελματική τους πορεία και εξέλιξη τους μέσα στις εταιρικές δομές και δραστηριότητες της ΔΕΗ, είναι σε θέση να συνδιαμορφώσουν και να ηγηθούν της προσπάθειας μας για τη δημιουργία μιας ΔΕΗ, ακόμα πιο ανταγωνιστικής και περιβαλλοντικά υπεύθυνης όπως επιτάσσουν οι κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης και έχει ανάγκη η κοινωνία» προσθέτει ο κ. Παναγιωτάκης. «Ο λιγνίτης – το εθνικό μας καύσιμο – είναι αυτό που με την κατάλληλη διαχείριση θα δώσει μια ουσιαστική ώθηση ανάκαμψης στην ελληνική οικονομία αλλά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη ΔΕΗ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.