ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Defence Club: Αποκλειστικές προσφορές για μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Defence Club: Αποκλειστικές προσφορές για μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Μία νέα ιστοσελίδα υπηρεσιών που απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ξεκινάει την πορεία της στο διαδίκτυο. 

Μοναδικός στόχος του DefenceClub.gr είναι η παροχή εξαιρετικών προσφορών για τους ένστολους, ένα «ευχαριστώ» για όσα προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα και σε όλους εμάς.  

Στόχος να καλυφθούν τις ανάγκες των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, από την είσοδό τους σε Υπηρεσία , την ε.ε. διαδρομή τους και την μετέπειτα ε.α. πορεία τους. 

Για τον λόγο αυτό, παρέχονται δωρεάν συμβουλευτικές τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες και οι άνθρωποι του DefenceClub.gr είναι καθημερινά, με προσφορές αποκλειστικά για εσάς.

Ειδικά για τους πρώτους 50 που θα εγγραφούν και θα κάνουν χρήση των προνομιακών πακέτων ασφάλισης για αυτοκίνητο ή κατοικία ισχύει επιπλέον έκπτωση 10 € στις ήδη εξαιρετικά χαμηλές τιμές που ισχύουν για τα μέλη του DefenceClub.

Αναλυτικά, μερικά από τα προνόμια του DefenceClub.gr

 – Το DefenceClub.gr προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του, την πιο ανταγωνιστική ασφάλεια αυτοκινήτου. Πόσο ανταγωνιστική είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου που προσφέρει το Defence Club στα μέλη του; Από €135 έως €149 ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας για ΟΛΟ τον χρόνο!

– Το DefenceClub.gr εξασφαλίζει στα μέλη του την πλέον ανταγωνιστική ασφάλεια πυρός για ενυπόθηκα και μη ακίνητα.

– Tο DefenceClub.gr προσφέρει στα μέλη του μια ειδική ασφάλεια που σας καλύπτει και από τους εν υπηρεσία κινδύνους. Η ασφάλεια περιλαμβάνει αποζημίωση για την περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας εν ώρα υπηρεσίας, ώστε κάθε φορά που προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για το κοινό καλό, να είστε σίγουροι ότι εσείς και η οικογένειά σας είναι εξασφαλισμένοι, οτιδήποτε και να συμβεί.

– Το DefenceClub.gr εξασφαλίζει για τα μέλη του προνομιακό στεγαστικό δάνειο με μοναδικά χαμηλό επιτόκιο από 2,62% και σημαντικά μειωμένα έξοδα φακέλου, ώστε να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες αγοράς, ανέγερσης, αποπεράτωσης και επισκευής κατοικίας σε όλη την Ελλάδα. Το δάνειο καλύπτει και την αγορά οικοπέδου.

Λίγα λόγια για το DefenceClub.gr

Η ομάδα αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους. Η πολυετή εμπειρία μας στον χρηματοοικονομικό τομέα, η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια με τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστικές εταιρίες και ο όγκος των υποθέσεων που διευθετούν, τους επιτρέπουν να διαπραγματευθούν για εσάς τους καλύτερους όρους και να πετύχουν αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες.

Έχοντας επιτύχει την εκταμίευση περισσοτέρων από 2.500 στεγαστικών δανείων έως τώρα, διαθέτουν την ικανότητα και την εμπειρία να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε υπόθεση και να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο μεγάλος αριθμός ασφαλιστήριων συμβολαίων που χειρίζονται δίνει την δυνατότητα να πετύχουν τις ιδανικές καλύψεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ευχή και επιδίωξη όλων στο DefenceClub.gr είναι να «μεγαλώσουν» μαζί σας, ώστε να μπορέσουν να σας προσφέρουν προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.defenceclub.gr ή επικοινωνήστε μαζί με τους ανθρώπους του για να σας λυθεί οποιοδήποτε απορία:

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 18, Περιστέρι , ΤΚ 12134

Τηλέφωνο: 210 571 7373, e-mail: [email protected]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.