Κρίσεις Αστυνομίας 2018: Οι Υποστράτηγοι της ΕΛ.ΑΣ. που κρίνονται διατηρητέοι

Κρίσεις Αστυνομίας 2018: Οι Υποστράτηγοι της ΕΛ.ΑΣ. που κρίνονται διατηρητέοι

Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος, Αριστείδη Ανδρικόπουλου και Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκρινε τους 22 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (20 Γενικών Καθηκόντων, 1 Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό και 1 Ειδικών Καθηκόντων Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Ειδικότερα:

Έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, τον Υποστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο.

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστρατήγους:

Χρήστο Παπαζαφείρη
Εμμανουήλ Πλουμή
Ανδρέα Δασκαλάκη
Κωνσταντίνο Σκούμα
Κωνσταντίνο Λαγουδάκη
Ανδρέα Βασιλόπουλο
Νικόλαο Μενεξίδη
Φώτιο Δομζαρίδη
Νικόλαο Ζησιμόπουλο
Παναγιώτη Κορδολαίμη
Ηλία Μαλεβίτη (Υγειονομικό)
Πηνελόπη Μηνιάτη (Εγκληματολογικών Εργαστηρίων).

Έκρινε ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω εννέα Υποστρατήγους Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν, θα αποστρατευθούν δε ύστερα από 30 ημέρες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεώργιο Κωτσάκη
Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο
Δημήτριο Κοτσιάφτη
Σωτήριο Πανούση
Βλάσιο Βαλατσό
Γεώργιο Τσιρογιάννη
Αδαμάντιο Μητρόπουλο
Δημήτριο Τριγώνη
Νικόλαο Γεωργακόπουλο.
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.