ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στρατιωτικά νοσοκομεία σε λειτουργία και τα απογεύματα

Στρατιωτικά νοσοκομεία σε λειτουργία και τα απογεύματα

Τμήματα των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας θα λειτουργούν και τις απογευματινές ώρες στα πρότυπα των πρωινών τακτικών εξωτερικών ιατρείων για την κάλυψη των αναγκών των δικαιούχων υγειονομικής περίθαλψης στο 401 ΓΣΝΑ, στο ΝΝΑ και στο 251 ΓΝΑ.

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών θα λειτουργούν τα τμήματα: παθολογικό, χειρουργικό, ορθοπεδικό και καρδιολογικό.

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών τα τμήματα: παιδιατρικό, ενδοκρινολογικό, οφθαλμολογικό, δερματολογικό, γυναικολογικό και οδοντιατρικό.

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών τα τμήματα: αγγειοχειρουργικό, αλλεργιολογικό, δερματολογικό, γυναικολογικό, ενδοκρινολογικό, ουρολογικό, πνευμονολογικό, γναθοπροσωπικό, οδοντιατρικό και στοματολογικό.

Οι επισκέψεις στα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία θα προγραμματίζονται με ραντεβού, μέσω της γραμματείας εξωτερικών ιατρείων καθενός νοσοκομείου.

Τα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία θα λειτουργούν μετά την ολοκλήρωση του τακτικού ωραρίου εργασίας των νοσοκομείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.