ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βρέθηκε ο 19χρονος στρατιώτης που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο 19χρονος στρατιώτης που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε τελικά, ο 19χρονος στρατιώτης, που αγνοούνταν από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λάλος εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος περιπλανούνταν στην περιοχή γύρω από τον Λευκό Πύργο, όταν τον είδαν περαστικοί και ενημέρωσαν αμέσως μέλη του ΟΦΚΑΦ.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424.

Από τις αρχές είχε αναφερθεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο στρατιώτης είναι καλά στην υγεία του.

Την υπόθεση από εδώ και στο εξής, αναλαμβάνει ο ελληνικός στρατός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ίχνη του 19χρονου στρατιώτη είχαν χαθεί το Σάββατο 25/08 στη Θεσσαλονίκη. Για τον Γιώργο Λάλο, είχε εκδοθεί Silver Alert.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.