Εξαφάνιση Τάκη Κολλιαδέλη: Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες; – Μυστήριο γύρω από την υπόθεση

Εξαφάνιση Τάκη Κολλιαδέλη: Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες; – Μυστήριο γύρω από την υπόθεση

Μυστήριο απλώνεται γύρω από την εξαφάνιση του νεαρού φαντάρου, Τάκη Κολλιαδέλη. Ξαφνικά η υπόθεση έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, δίχως κανείς να εξηγεί το γιατί.

Ξαφνικά και ενώ το «Φως στο Τούνελ» βρισκόταν κοντά στην λύση του μυστηρίου η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι!

Η τελευταία ενημέρωση ήταν η παρακάτω και είχε έρθει στο φως στις αρχές του Νοεμβρίου:

Νέο στοιχείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς, στα τέλη του Ιουνίου.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού είπε ότι θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέσσερις μήνες μετά και ενώ μάρτυρες φαίνεται πως τον είχαν εντοπίσει οι έρευνες «πάγωσαν». Μυστήριο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.