ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παροχές Υγείας με 5 ευρώ για τα στελέχη των ΕΔ!

Παροχές Υγείας με 5 ευρώ για τα στελέχη των ΕΔ!

Mια κάρτα υγείας που πραγματικά λύνει προβλήματα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους κυκλοφόρησε το MILITARY CLUB με την επωνυμία “HEALTH CARD” – Κάρτα Υγείας. Με την απόκτηση της κάρτας, έχετε τη δυνατότητα ενός αιματολογικού check-up στα διαγνωστικά κέντρα Euromedica, αξίας 52 € που αφορά ένα άτομο στην ατομική και τεσσάρων ατόμων στην οικογενειακή (συνολικό όφελος στην οικογενειακή 208 €) εντελώς δωρεάν.

-Συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία.

● Προγραμματισμένες επισκέψεις στους ιατρούς του Ομίλου Υγεία με κόστος 5 €.

● Έκτακτες επισκέψεις στους ιατρούς του Ομίλου Υγεία με κόστος 5 €.

● Προγραμματισμένες και έκτακτες επισκέψεις σε παιδιάτρους του «ΜΗΤΕΡΑ» με κόστος 5 €.

● Διαγνωστικές εξετάσεις στον Όμιλο Υγεία με τιμές ΦΕΚ.

– Δυνατότητα επίσκεψης σε πάνω από 400 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων (251 στην Αττική), με κόστος επίσκεψης 20 €.

– 24ωρη γραμμή επικοινωνίας για συμβουλές υγείας και ενημέρωση για τα συνεργαζόμενα ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα.

– Εκπτώσεις στα οφθαλμολογικά κέντρα «ΟΡΑΣΙΣ»

– Τα κόστη των εξετάσεων στα διαγνωστικά κέντρα της Euromedica σε όλη την Ελλάδα είναι αυτά που αναγράφονται στο ΦΕΚ και οι εξετάσεις γίνονται ιδιωτικά, χωρίς απαραίτητα παραπεμπτικό ιατρού. Να ληφθεί υπ’ όψιν ότι οι τιμές του ΦΕΚ σε σχέση με τις τιμές του τιμοκαταλόγου είναι έως και 80 % χαμηλότερες. Ενδεικτικές παραθέτουμε κατάλογο με βασικές εξετάσεις.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ    

(Kόστος  ΓΙΑ MILITARY HEALTH CARD στην δεύτερη στήλη))

ΓΕΝ. ΑΙΜΑΤΟΣ    20 €    2,88 €

ΣΑΚΧΑΡΟ           11 €     2,26 €

Α/Α ΘΩΡΑΚΟΣ    45 €    4,05 €

Τα κόστη για την απόκτηση της MILITARY CLUB HEALTH CARD είναι 29 € για την ατομική και 53 € για την οικογενειακή (έως τέσσερα μέλη).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια της κάρτας επισκεφθείτε το www.militaryclub.gr ή επικοινωνήστε με το Military Club στο 210-2849135 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.