ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανθυπασπιστής πέθανε εν ώρα υπηρεσίας – Θρήνος στον Στρατό Ξηράς

Ανθυπασπιστής πέθανε εν ώρα υπηρεσίας – Θρήνος στον Στρατό Ξηράς

Θρηνεί σήμερα το ΓΕΣ μετά την ανακοίνωση πως ανθυπασπιστής του Τάγματος της Εθνοφυλακής στη Φλώρινα έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας.

Τον αιφνίδιο θάνατο του ανθυπασπιστού Λ.Χ. του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας ανακοίνωσε σήμερα το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Ο άτυχος αξιωματικός αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας και διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», όπου εξέπνευσε το μεσημέρι. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Λ.Χ. της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, 50 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα υπηρεσίας, διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», όπου εξέπνευσε τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 08 Οκτωβρίου 2019.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.