14 χρόνια χωρίς τον Κώστα Ηλιάκη – Bίντεο με τις άγνωστες «πτυχές» της τραγωδίας

14 χρόνια χωρίς τον Κώστα Ηλιάκη – Bίντεο με τις άγνωστες «πτυχές» της τραγωδίας

Παρουσία του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου τελέσθηκε σήμερα τρισάγιο στην μνήμη του αδικοχαμένου κρητικού πιλότου Κώστα Ηλιάκη ο οποίος έχασε την ζωή του πριν από 14 χρόνια όταν τουρκικό F16 διεμβόλισε ελληνικό μαχητικό.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου βρέθηκαν στην Κάρπαθο και τίμησαν τον Κώστα Ηλιάκη, ενώ την οικογένεια του ήρωα πιλότου εκπροσώπησε ο αδερφός του, Φίλιππος Ηλιάκης.

Κατά την διάρκεια του τραγικού συμβάντος που βύθισε στο πένθος την πολεμική αεροπορία της χώρας μας Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν στα πρόθυρα σύρραξης καθώς δεκάδες μαχητικά των δύο χωρών απογειώθηκαν από τις βάσεις τους.

Η εκπομπή “Ήρωες” της ΚΡΗΤΗ TV με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μέσα από ένα επεισόδιο που συζητήθηκε έφερε στο φως μαρτυρίες αξιωματικών της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα σε θέσεις κλειδιά για την διαχείριση της κρίσης μετά τον θάνατο Ηλιάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναφορές τους συγκλονίζουν καθώς οι ίδιοι έφτασαν στο σημείο να αφήσουν αιχμές για την διαχείριση-κεντρικά- του περιστατικού, αναφερόμενοι στα αίτια της τραγωδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.