ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Στρατός Ξηράς συνέχισε την κοινωνική προσφορά του και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020

Ο Στρατός Ξηράς συνέχισε την κοινωνική προσφορά του και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, προέβη στις παρακάτω δράσεις:

-Συνδρομή σε επιχειρήσεις αεροδιακομιδών 105 ασθενών, από νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου σε νοσοκομεία αστικών κέντρων, με ελικόπτερα ΝΗ-90 και CH-47D, τα οποία συμπλήρωσαν 298 ώρες πτήσης, ημέρα και νύχτα.

– Έλεγχος και εκκαθάριση από κλιμάκια του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), 1.040.105 τετραγωνικών μέτρων, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό, εξουδετέρωση και καταστροφή 2853 ναρκών.

-Κατασκευή ακροβάθρων και ανάπτυξη γέφυρας ΜΠΕΛΕΫ στα Θερμά της νήσου Σαμοθράκης.

– Αποκατάσταση μέρους του δασικού οδικού δικτύου και διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στην περιοχή του Αγίου Όρους.

– Κατασκευή 250.000 μασκών και 11.000 ατομικών συλλογών προστασίας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19.

– Παρασκευή 11 τόνων υγρού απολυμαντικού χεριών, 210 τόνων διαλύματος απολύμανσης, 57.400 λίτρων αντισηπτικού υγρού και 8.000 φιαλιδίων αλκοολούχου φαρμακευτικού διαλύματος, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19.

– Διάθεση του 417 ΝΙΜΤΣ στο ΕΣΥ ως νοσοκομείο αναφοράς στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19.

– Διάθεση 39 στελεχών του Υγειονομικού σε αεροδρόμια και λιμάνια, για διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων στα πλαίσια αντιμετώπισης αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

– Διάθεση 18 οπλιτών ιατρών όλων των ειδικοτήτων σε αγροτικά ιατρεία για την εξέταση και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κατοίκων ορεινών περιοχών αλλά και νήσων της επικράτειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Διάθεση 19 στρατιωτικών ιατρών σε Γενικά Νοσοκομεία για εκτέλεση εφημεριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.