ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαφοροποιήσεις στις προκηρυσσόμενες θέσεις ΟΒΑ στο Στρατό – Αυξάνεται ο αριθμός των οπλιτών

Διαφοροποιήσεις στις προκηρυσσόμενες θέσεις ΟΒΑ στο Στρατό – Αυξάνεται ο αριθμός των οπλιτών

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης Όπλων-Σωμάτων και Ειδικών Δυνάμεων στο Στρατό Ξηράς.

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης Όπλων-Σωμάτων αυξάνονται από 258 σε 406 για κάλυψη νέων θέσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αλλάζει και ο αριθμός των θέσεων ανά Όπλο-Σώμα ως εξής:

Στο Τεχνικό Σώμα από 40 σε 43, στο Υγειονομικό Σώμα από 40 σε 47, στο Σώμα Εφοδιασμού-Μεαφορών από 28 σε 37, στο Σώμα Υλικού Πολέμου από 10 σε 13, στο Μηχανικό από 25 σε 34, στις Διαβιβάσεις από 25 σε 35 στην Αεροπορία Στρατού από 20 σε 21, στο Πυροβολικό από 32 σε 59, στα Τεθωρακισμένα από 30 σε 48 και στο Πεζικό από 8 σε 69.

Τέλος, οι προκηρυσσόμενες θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης Ειδικών Δυνάμεων αυξάνονται από 160 σε 171 για κάλυψη νέων θέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τροποποιήσεις των σχετικών προκηρύξεων αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη στη «Διαύγεια», στις 10:54:54 και στις 10:52:49, αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.