Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον 54χρονο υποδιοικητή του Τμήματος Χορτιάτη – Πυλαίας ο οποίος μετά από σκληρή μάχη με την Covid-19 άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου. Μετά τις 17 Νοέμβρη η κατάσταση του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά από μάχη ενός και πλέον μήνα, ο 54χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστυνομικός έφερε τον βαθμό του αστυνόμου Α’ στο τμήμα Πυλαίας – Χορτιάτη και είναι πατέρας δυο παιδιών. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα επικοινωνιακό που αγαπούσε τη δουλειά του και είχε περάσει από μάχιμες υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.