ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε πένθος «βυθίστηκαν» τα Τρίκαλα: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά 36χρονος Λοχαγός

Σε πένθος «βυθίστηκαν» τα Τρίκαλα: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά 36χρονος Λοχαγός

Θρήνος επικρατεί στα Τρίκαλα μετά την ξαφνική απώλεια ενός 36χρονου Λοχαγού ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη 8 ετών. Ζούσε στην Αθήνα όπου και υπηρετούσε. Παρ’ όλα αυτά, η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία.

Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων-όπου δίδαξε κιόλας μετά την αποφοίτησή του-στα 36 του χρόνια έφερε το βαθμό του Λοχαγού.

Παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών, όντας άριστος οικογενειάρχης, όπως και στέλεχος του Ελληνικού Στρατού, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Τα καλοκαίρια περνούσε πολλές μέρες στο χωριό καταγωγής του, την Κορυφή Τρικάλων, όπου μάλιστα έκανε must το κολύμπι στα νερά του Αχελώου. Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του.

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, όπου και το πατρικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.