ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιά Αττική – Πατέρας εθελοντή δασοπυροσβέστη: «Χαροπαλεύει στην εντατική»

Φωτιά Αττική – Πατέρας εθελοντή δασοπυροσβέστη: «Χαροπαλεύει στην εντατική»

Ο Κώστας Μανιάς, πατέρας δύο εθελοντών δασοπυροσβεστών από τις Αφίδνες οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην Αττική και νοσηλεύονται στο ΚΑΤ μίλησε για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο κ. Κώστας Μανιάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε πως ο ένας γιος του «χαροπαλεύει στην εντατική» και ο άλλος «είναι στον θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια».
Ξεκαθάρισε πως και οι δύο πήγαν «εθελοντικά στις φωτιές» και υπογράμμισε πως τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν το δάσος και όχι τα σπίτια τους.

«Δεν κάηκαν στην προσπάθεια τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι, με τόσους άλλους, στο δάσος. Εκεί πάθαν τη ζημιά και όταν κάηκαν οι περιβάλλοντες χώροι των σπιτιών ήταν ήδη στο ΚΑΤ» είπε, ειδικότερα.

Ερωτώμενος για το τι λένε οι γιατροί, σημείωσε πως εμφανίζονται «επιφυλακτικοί για εκείνον που είναι στην εντατική. Λένε ότι είναι πάρα πολύ σοβαρή κατάστασή του» και δεν αποκλείουν ακόμη και να διατρέξει κίνδυνο η ζωή του.

Σχετικά με τις υλικές ζημιές που μετρά η οικογένεια, είπε πως ο ίδιος έχασε ένα τρακτέρ, ένα σκαφτικό μηχάνημα αλλά και όλα του τα εργαλεία, ο σοβαρά τραυματισμένος του γιος έχασε το σκάφος του, ενώ ο άλλος τη μηχανή του.

Για τον τελευταίο, είπε πως περικυκλώθηκε από τις φλόγες και αναγκάστηκε να αφήσει τη μηχανή και τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει πεζός.

Καταλήγοντας, ο κ. Μανιάς άφησε αιχμές σχετικά με το ότι τα μέσα δεν κάνουν καμία αναφορά στους τραυματίες από τις φωτιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.