ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμερικανοί αναλυτές: «Οι ρωσικοί S-500 θα καταστήσουν “καταρρίψιμα” F-22, F-35 και Β-2»

Αμερικανοί αναλυτές: «Οι ρωσικοί S-500 θα καταστήσουν “καταρρίψιμα” F-22, F-35 και Β-2»

Ο ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τους πρωτότυπους S-500, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, μαχητικά με ταχύτητα άνω των 6 Mach.

Οι νέοι S-500 αναμένεται να είναι πιο αποτελεσματικοί από τους S-400, έχοντας χρόνο αντίδρασης μόλις 3-4 δευτερόλεπτα, ενώ οι S-400 χρειάζονταi 9 με 10 δευτερόλεπτα.

Οι S-500 μπορούν να εντοπίσουν και να επιτεθούν σε πάνω από 10 βαλλιστικούς πυραύλους ταυτόχρονα σε ύψος 600 χλμ και με ταχύτητα 7.000 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές οι S-500 θα έχουν ακτίνα δράσης τα 2.000 χλμ ενώ θα μπορούν να καταστρέψουν τους βαλλιστικούς πυραύλους πριν αυτοί μπουν ξανά στην ατμόσφαιρα.

Οι νέοι πύραυλοι είναι πλέον σε προπαραγωγή με τις πρώτες μονάδες αντιπυραυλικής προστασίας να αναπτύσσονται στα περίχωρα της Μόσχας.

Οι S-500 συνεργάζονται με τους S-400, S-300VM4, S-350 καθώς και άλλα όπλα ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία ενός αποτελεσματικού δικτύου προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν πως τα τελευταίας τεχνολογίας F-22, F-35 και B-2 δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τους S-500, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με τελευταίας τεχνολογίας ραντάρ που ανιχνεύουν ακόμα και αεροσκάφη τεχνολογίας στελθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.