ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώτη δοκιμή Pantsir εναντίον βλημάτων cruise – Βίντεο

Πρώτη δοκιμή Pantsir εναντίον βλημάτων cruise – Βίντεο

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πρόκειται να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά δοκιμές με το αντιαεροπορικό σύστημα SHORADS Pantsir S1 εναντίον πυραύλων cruise, σε πεδίο βολής στην βόρεια Ρωσία ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμύνης.

«Το σύστημα Pantsyr πρόκειται να δοκιμαστεί σε βολές με πραγματικά πυρά για πρώτη φορά εναντίον πραγματικών στόχων βλημάτων cruise  σε πεδίο βολής» αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου. Το σύστημα στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί μόνο εναντίον στόχων οι οποίοι προσομοίωναν βλήματα cruise και όχι εναντίον πραγματικών βλημάτων”..

Το Pantsyr παράγεται από τη ρωσική KBP και περιλαμβάνει συνδυασμό βλημάτων και πυροβόλου σε ένα αυτοκινούμενο φορέα ο οποίος περιλαμβάνει επίσης ραντάρ ελέγχου πυρός, ηλεκτροοπτικούς αισθητήρες, 2×30 χλστ. πυροβόλα και έως   12 πυραύλους  12 57E6, οι οποίοι μπορούν να πλήττουν στόχους χαμηλά ιπτάμενους καθώς οι πύραυλοι έχουν εμβέλεια έως και 20 χλμ. ενώ το πυροβόλο μπορεί να πλήξει στόχους σε αποστάσεις μέχρι και 4 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.