ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναβλήθηκε η εκτόξευση του νοτιοκορεατικού πυραύλου

Αναβλήθηκε η εκτόξευση του νοτιοκορεατικού πυραύλου

Στις 26 Οκτωβρίου σύμφωνα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ, αναβλήθηκε η εκτόξευση του νοτιοκορεατικού πυραύλου διαστημικού προορισμού Naro (KSLV-I) λόγω διαρροής αερίου στον πρώτο του όροφο.

Γίνεται λόγος για την τρίτη ήδη προσπάθεια της Νότιας Κορέας να στείλει στο διάστημα το δικό της διαστημικό πύραυλο μαζί με το δορυφόρο. Οι δύο προηγούμενες προσπάθειες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς.

Η κατασκευή του πυραύλου Naro είχε αρχίσει το 2002 με σκοπό την «εκτόξευση κορεατικού δορυφόρου με κορεατικό πύραυλο-φορέα από το κορεατικό κοσμοδρόμιο».

Στην κατασκευή του κορεατικού πυραύλου συμμετείχαν επίσης και Ρώσοι ειδικοί από το επιστημονικό και βιομηχανικό κέντρο Χρούνιτσεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr           

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.