ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Οι τούρκικοι πύραυλοι υψηλών προδιαγραφών

Οι τούρκικοι πύραυλοι υψηλών προδιαγραφών

Στις 26 Οκτωβρίου σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ οι τουρκικές εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση της Αμυντικής Βιομηχανίας, που έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον προκάλεσαν  έκπληξη με τα επιτεύγματά τους.

Συγκεκριμένα έκπληξη προκάλεσαν στους ειδικούς του χώρου της πολεμικής βιομηχανίας και του Στρατού οι  πύραυλοι ‘Cirit’ και τα εκθέματα της εταιρεία μικρών όπλων «Sarsılmaz».

Οι εξαγωγές της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας αυξάνονται συνεχώς προς το εξωτερικό με νέα προϊόντα τα οποία εκτέθηκαν  και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πέρυσι οι τουρκικές εξαγωγές έφτασαν στο ύψος του 1 δις δολάρια συναγωνιζόμενες με  κορυφαίες εταιρείες του τομέα αυτού όπως είναι αμερικανικές , ρωσικές , κινεζικές γαλλικές και βρετανικές εταιρείες στον χώρο της άμυνας.

Οι  πέντε τούρκικες εταιρείες κάτω από την ομπρέλα  του υπουργείου εθνικής άμυνας και της γραμματείας αμυντικών βιομηχανιών (SSM) παρουσίασαν τα προϊόντα τους  στην Ουάσιγκτον D.C. στην πρωτεύουσα του αμερικανικού στρατού.

Με εκθέματα σε εμφανή θέση στο περίπτερο παρουσίασαν οι Τούρκοι  στρατιωτικό εξοπλισμό, αυτόματα όπλα, τις τεχνολογίες αντιπυραυλικής άμυνας, το λογισμικό, αποκαλύπτοντας την υψηλού επιπέδου  παραγωγή της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας.

ο πύραυλος ‘Cirit’ έχει  εμβέλεια 8 χλμ. με υψηλή πιθανότητα ενός πλήγματος κατά 3×3 κινούμενου στόχου σε αυτή την εμβέλεια.

Η εταιρεία Roketsan έχει παράγει συνολικά 2000 Cirit για τον Τουρκικό Στρατό.

 Ο πύραυλος Cirit είναι ένα από τα σχέδια που προωθούνται από την Τουρκία για να εξοπλίσει τα επιθετικά ελικόπτερα Τ-129 Atak, AH-1P Cobra και AH-1W Super Cobra του Τουρκικού Στρατού, με όπλα ακριβείας χαμηλού κόστους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.