ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αφίχθη στην Τουρκία η επιτροπή του ΝΑΤΟ για τους Patriot

Αφίχθη στην Τουρκία η επιτροπή του ΝΑΤΟ για τους Patriot

Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή του ΝΑΤΟ  που αποτελείται από τριάντα άτομα και η οποία θα πραγματοποιήσει έρευνες για την εγκατάσταση των πυραύλων Πάτριοτ που ζήτησε η Τουρκία από την συμμαχία.

Η νατοϊκή αποστολή η οποία αποτελείται από δέκα άτομα από τις ΗΠΑ, από τη Γερμανία και την Ολλανδία συναντήθηκε με τους αξιωματούχους του τουρκικού στρατού στο γενικού επιτελείου των τουρκικών ΕΔ στην Άγκυρα.

Η αποστολή που εξέτασε την έκθεση την οποία εξέδωσε το τουρκικό επιτελείο , θα ξεκινήσει διερεύνηση τοποθεσιών  για να καθορίσει τον τόπο εγκατάστασης των πυραύλων Patriot στην Τουρκία.

Η νατοϊκή αποστολή συνοδευόμενη από τους Τούρκους στρατιωτικούς αξιωματούχους, θα έχει επαφές σε δέκα πόλεις εκ των οποίων η Malatya, η Adana, το Hatay, το Gaziantep και η Şanlıurfa.

Η επιλογή τόπου εγκατάστασης των πυραύλων θα γίνει σύμφωνα με τις γεωγραφικές, επικοινωνιακές συνθήκες καθώς και τις γεωγραφικές συντεταγμένες όπου βρίσκονται οι πύραυλοι της Συρίας. Η αποστολή του ΝΑΤΟ θα θα παραμείνει στην Τουρκία για δέκα μέρες .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.