Ανησυχεί η Σεούλ για την πυραυλική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ

Ανησυχεί η Σεούλ για την πυραυλική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ

Να μην πραγματοποιήσει τη δοκιμή πυραύλου στο τέλος του μήνα προειδοποίησε τη Βόρεια Κορέα η Νότια Κορέα,  τονίζοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, μια πρόκληση που παραβιάζει τη σχετική απαγόρευση του ΟΗΕ και προκαλεί τη διεθνή κοινότητα.

Το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA μετέδωσε ότι ο πύραυλος, ο οποίος θα εκτοξευτεί στο διάστημα από τις 10 ως τις 22 Δεκεμβρίου, θα θέσει σε τροχιά δορυφόρου.

«Το ότι η Βόρεια Κορέα προσπαθεί και πάλι να πραγματοποιήσει δοκιμή ενός μεγάλου βεληνεκούς πυραύλου, αποτελεί σοβαρή πρόκληση που αγνοεί τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας και τις προειδοποιήσεις της να μην το πράξει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το νοτιοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.